Skip to content

Timmerbedrijf Breda

Op zoek naar een timmerbedrijf in Breda voor jouw verbouwing, renovatie of nieuwbouwklus van jouw huis of pand in Breda? Dan zit je goed bij Indaco Groep. Wij nemen uw project volledig uit handen en verzorgen dat het project soepel en volgens planning verloopt. Jouw wens is onze verantwoordelijkheid. Dus zoek je een timmerbedrijf voor meerdere timmerwerken in en rondom Breda? Indaco Groep is de partij die je zoekt!

Jouw timmerbedrijf in Breda

Wij zijn een allround timmerbedrijf in Breda en kunnen jouw helpen bij elke klus! Of het nu nieuwbouw, renovatie of ander bouwproject is. Wij helpen je graag verder. Een timmerklus in Breda kan in veel verschillende complexiteit voorkomen. De ene keer gaat het om een uitbreiding van een kamer of het plaatsen van een dakkapel of een complete verdieping opnieuw indelen. In al deze situaties kan je terecht bij de specialisten van Indaco Groep. Al jaren vertrouwen mensen ons bij het verbouwen of renoveren van hun huis of kantoor. 

Diverse timmerwerken in Breda

Indaco Groep verzorgt al vele jaren diverse timmerwerken in Breda. Wij hebben dus al vele mooie projecten mogen opleveren. Het maakt niet uit wat voor klus je hebt, wij komen graag met je in contact. Zo verzorgen wij onder andere:

  • Aanbouw
  • Badkamer renovatie
  • Dakkapel laten plaatsen
  • Gevelrenovatie
  • Keukenrenovatie

Dit is slechts een greep van ons vak en onze timmerwerken. Wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening. 

Waarom kiezen voor Indaco Groep?

Je huis verbouwen kan met meerdere gedachtes: de ruimte beter benutten, meer ruimte creëren of je interieur vernieuwen bijvoorbeeld. Wat de gedachte ook is, je bent op zoek naar een betrouwbaar een meedenkend bouwbedrijf. Dat is Indaco Groep. Wij bouwen aan jouw woondromen.

Indaco Groep beschikt over een jarenlange ervaring, is gespecialiseerd in diverse disciplines en heeft een persoonlijke betrokkenheid. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner voor het managen van jouw project. De woorden die ons het beste kenmerken zijn: professionaliteit, kwaliteit, snelheid, flexibiliteit, service en toegankelijkheid.

Timmerbedrijf nodig?

Ben je op zoek naar een betrouwbare timmerbedrijf voor jouw verbouwing, aanbouw of uitbouw in Breda of omgeving? Indaco Groep is de partij voor jou. Wij helpen je graag jouw project van a tot z te realiseren. Je kunt eenvoudig een offerte aanvragen via de contactpagina of neem contact met ons op voor meer informatie. Ook denken wij graag met je mee!  

bouwservice Breda - Indaco Groep
Renovatie aannemer Breda
het-bedrijf
Contact met Indaco Groep
Indaco Groep - renovatie aannemer Breda