Skip to content

Indaco Groep, de professionele glaszetter in Breda

Zit je midden in een nieuwbouwproject of ben je aan het verbouwen? Zijn jouw kozijnen rot en val je soms letterlijk met de deur in huis? Indaco Groep heeft veel ervaring met het vervangen van glaswerk in combinatie met kozijnen. Onze glaszetter in Breda is je graag van dienst!

Of het nu gaat om het vervangen van één ruit. Of het plaatsen van glaswerk in een nieuwbouw bedrijfspand. Je kunt zowel als particulier of zakelijke klant bij ons terecht.

Onze glaszetter in Breda staat altijd voor u klaar.

Ben je op zoek naar een glasbedrijf in en rond Breda. Naast de bekende nieuw- en verbouwwerkzaamheden voeren we ook veel onderhoudswerkzaamheden uit. Indaco Groep beschikt over jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in het zetten van veel verschillende soorten glas.

Ruiten vervangen bij glasschade

Onze glaszetter komt je graag helpen in en rond Breda. We staan voor je klaar bij schade aan ruiten door bijvoorbeeld inbraak of vandalisme. Onze glaszetter gaat zorgvuldig te werk bij het vervangen van de ruit, en zorgt dat jouw huis weer netjes achterlaten wordt

Nieuw glaswerk voor betere isolatie

Naast het aanzicht van je huis is het ook voor de energierekening erg belangrijk dat het glas vakkundig geplaatst wordt. Veel warmte ontsnapt namelijk via je raamwerk. Twijfel je nog over dubbel- of driedubbel glaswerk? Onze medewerkers adviseren je graag! Duurzaam wonen is namelijk niet meer weg te denken uit onze samenleving.

Onze communicatie is glashelder!

Indaco Groep staat voor transparantie. We maken duidelijke afspraken over onze werkzaamheden en kosten. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Woorden die ons het beste kenmerken zijn professionaliteit, kwaliteit, snelheid, flexibiliteit, service en toegankelijkheid.

Voor mensen, door mensen

Woon je in of rond Breda en wil je de klus laten klaren door de glaszetter van Indaco Groep? Neem snel contact met ons op! Heb je nog vragen? Wil je meer informatie over onze glaszetters of wil je een offerte opvragen? Je kunt ons eenvoudig telefonisch bereiken. Naast bellen kun je ons ook bereiken via de mail of via het contactformulier. Wat jouw klus ook is, wij weten er raad mee!

bouwservice Breda - Indaco Groep
Renovatie aannemer Breda
keukenrenovatie Breda
Contact met Indaco Groep
Indaco Groep - renovatie aannemer Breda