Skip to content

Kies voor een kundige behanger in Breda

Behang is de laatste jaren niet meer weg te denken uit menig interieur. Van egaal behang tot de gekste prints. Het netjes en egaal plaatsen van het behang is vaak een hele klus. Je kent het wel, dat geklungel met de behangtafel.

Indaco Groep neemt graag alle zorgen uit handen. Naast de bekende nieuw- en verbouwwerkzaamheden voeren we ook veel onderhoudswerkzaamheden uit. Onze behanger komt je graag helpen in en rond Breda. We gaan zorgvuldig te werk en zorgen ervoor dat we na het behangen jouw huis weer netjes achterlaten.

De meest veelzijdige behanger in Breda

De behanger van Indaco Groep heeft ruime ervaring met alle soorten behang. Variërend van glasvezelbehang en glasvliesbehang tot vinylbehang en fotobehang. Naast de ruime kennis gaat onze behanger ook erg secuur te werk. Zeker bij het aanbrengen van een patroonbehang of fotobehang is het essentieel dat alle lijnen naadloos op elkaar aansluiten.

Of het nu voor één wand in de woonkamer is. Of voor je gehele bedrijfspand in Breda. Je kunt zowel als particulier of zakelijke klant terecht bij onze behanger.

Indaco Groep plak je niet achter het behang!

Kwaliteit, professionaliteit en service staan bij Indaco Groep dan hoog in het vaandel. We zijn transparant en maken duidelijke afspraken over onze werkzaamheden en kosten. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.  

Voor mensen, door mensen

Woon je in of rond Breda en wil je de klus laten klaren door de behanger van Indaco Groep? Neem snel contact met ons op! Onze behangers gaan altijd voor het mooiste resultaat. 

Heb je nog vragen? Wil je meer weten over onze behangers of wil je een offerte opvragen? Je kunt ons eenvoudig telefonisch bereiken. Naast bellen kun je ons ook bereiken via de mail of via het contactformulier. Wat jouw klus ook is, wij weten er raad mee!

bouwservice Breda - Indaco Groep
Renovatie aannemer Breda
behanger in breda
Contact met Indaco Groep
Indaco Groep - renovatie aannemer Breda