Skip to content

Jouw aannemer voor onderhoudswerk

Schilderwerk, glas zetten, behangen of een complete gevel reinigen. Voor al je onderhoudswerkzaamheden kun je terecht bij Indaco Groep.

Goed onderhoud is het halve werk

Is jouw pand of huis toe aan een frisse opknapbeurt? Naast nieuw- en verbouw voert Indaco Groep ook veel onderhoudswerkzaamheden uit. Denk aan schilder-, glas- en behangwerk, maar ook aan het reinigen van gevels of het opknappen van door houtrot aangetaste kozijnen. We gaan zorgvuldig te werk en zorgen ervoor dat we jouw huis, pand of complex picobello achterlaten.

We voeren onderhoudswerkzaamheden uit voor particulieren, maar ook bij bedrijfspanden of complete appartementencomplexen. Wat jouw klus ook is, bij Indaco Groep weten we er raad mee.

Schilderwerk

Zoek je een schilder in Breda en omgeving? Dan zit je bij ons goed. Met een gediplomeerd meesterschilder in huis durven wij wel te stellen dat we het schilderen in de vingers hebben.

Glaszetten

Duurzaam wonen is de trend. Wist je dat veel warmte nog ontsnapt door je raamwerk? We hebben veel ervaring met het vervangen van glaswerk in combinatie met kozijnen.

Behangwerk

Behang is weer helemaal in. Zeker met de mooie prints die tegenwoordig gebruikt worden. Het goed laten aansluiten is wel een hele klus. Daar schakel je Indaco Groep voor in!

Gevelreiniging

Het eerste aanzicht van je huis. Je wilt natuurlijk dat jouw gevel tiptop in orde is. Daar kunnen wij voor zorgen. Gevelreiniging voorkomt grotere schade aan je gevel.

Voor mensen, door mensen

Loze praatjes vindt niemand fijn. Daarom houden we bij Indaco Groep van goed contact met onze opdrachtgevers. We zijn transparant en maken duidelijke afspraken over onze werkzaamheden en kosten. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons eenvoudig telefonisch bereiken via +31 (0)76 201 53 90, via de mail op info@indacogroep.nl of vul het contactformulier in. Wij denken graag met je mee!

Indaco Groep - aannemersbedrijf Breda
Gevelrenovatie - Indaco Groep
Gevelrenovatie - Indaco Groep
Indaco Groep - aannemer Breda
Gevelbekleding Breda