Skip to content

Offerte aanvragen aannemer of bouwbedrijf

Contactgegevens

Indaco Groep
Spinveld 4a
4815 HS Breda

+31 (0)76 201 53 90
info@indacogroep.nl

KvK 74207210

Aannemer of bouwbedrijf nodig?

Wil je een offerte aanvragen bij een aannemer of bouwbedrijf voor jouw project? Indaco Groep is een multifunctionele bouw en onderhoudsgroep. Wij nemen jouw project volledig uit handen en ontzorgen je volledig. Je kunt bij ons terecht voor bouw, bouwservice, onderhoud, renovatie, schilder-glas en behangwerk, gevelreiniging, restauratie en meer. Dus wil je een offerte aanvragen bij een aannemer of bouwbedrijf? Vraag dan vrijblijvend je offerte aan bij Indaco Groep!

Indaco Groep

Indaco Groep heeft een professionele discipline, wij bieden ontzorgen op ieder bouwkundig terrein. Ook anticiperen wij op eventuele risico’s, denken we graag met je mee en zijn wij flexibel in te zetten. Zo kun je bij ons terecht voor bouwservice, onderhoud, renovatie en schilderwerken en meer! Geef jouw project de beste kwaliteit! Indaco Groep zorgt dat jouw project alle aandacht en vakmanschap krijgt wat het verdient. Wil je meer weten over ons? Lees het verhaal van Indaco Groep.

Offerte aanvragen

Indaco Groep is een betrouwbare partner als het gaat om het managen van jouw project(en), onderhoudswerkzaamheden verrichten aan bestaande gebouwstructuren en/of bij het uitvoeren en begeleiden van nieuwe projecten. Wil je Indaco Groep als aannemer of bouwbedrijf? Je kunt eenvoudig een offerte bij ons aanvragen. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)76 201 53 90, te mailen naar info@indacogroep.nl of vul het contactformulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om een afspraak te maken of een offerte te geven.

Heb je een uitdagend project?

Dus heb je een uitdagend project voor ons en ben je op zoek naar een aannemer of bouwbedrijf? Vraag dan snel je offerte aan. Ook kun je eerst contact opnemen met ons voor meer informatie of vragen. Wij beantwoorden graag al je vragen en denken graag met je mee!