Skip to content

Voor mensen,
door mensen

Bij Indaco Groep werken we met zorg en aandacht aan jouw project. Op die manier leveren wij kwaliteit.

Ons verhaal

Het ontstaan en de transformatie

In 2013 zag Ruud Kortekaas de kans om vanuit zijn ervaring, kennis en kunde binnen de schilders en afwerkings branche Indaco Vastgoedonderhoud op te zetten. Waar het bedrijf zich in de oorsprong vooral richtte op vastgoedonderhoud, heeft het inmiddels een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. Deze transitie begon in het breedste zin van het woord toen Thomas Kortekaas zich in maart 2019 bij Indaco Vastgoedonderhoud aansloot. En met een nieuwe, energieke ondernemer met andere kwaliteiten aan boord was het tijd om verandering door te voeren. Indaco Vastgoedonderhoud transformeerde naar Indaco Groep.

Door deze transformatie is Indaco Groep in staat om meerdere specialiteiten aan te kunnen bieden en mooie projecten op te pakken: of het nu gaat om het bouwen van een nieuwe woning of het verrichten van schilder- glas en behangwerk. Indaco Groep is een professionele discipline, die op ieder bouwkundig terrein ontzorging biedt. Wij anticiperen op eventuele risico’s, denken mee en zijn flexibel in te zetten.

Thomas Kortekaas

(Bouw)service gericht werken

Na zijn opleiding op de bouwschool en werkzaam te zijn geweest bij een gerenommeerde aannemer waar hij zo’n 6 jaar alle disciplines heeft doorlopen, en na een reis van 13 maanden door Australië en Azië te zijn geweest heeft hij besloten om zicht aan te sluiten bij zijn vader, met als einddoel om het bedrijf door te zetten na zijn pensioen. Turnkey projecten? Daar draait Thomas zijn hand niet voor om. Wanneer hij van A tot Z iets bouwt, bouwt hij het tot in de kleinste details, net zoals hij bij zijn eigen woning zou doen. Op die manier waarborgt hij de kwaliteit die je van Indaco Groep mag verwachten. Thomas is gebrand op het uitbouwen van Indaco Groep om zo nog meer partners op verschillende manieren te kunnen bedienen. “Waar ik echt energie van krijg? Wanneer ik in een project voel dat ik de vrijheid krijg, er vertrouwd wordt op mijn vakkennis en wanneer ik het gevoel krijg dat mensen waarde hechten aan het product. Daarnaast denk ik nooit in problemen, maar zet ik mijn creatieve vrijheid in om oplossingen te vinden. Mijn aanpak noem ik dan ook oplossingsgericht werken.
Thomas Kortekaas
Indaco Groep - aannemer Breda
Ruud Kortekaas
Indaco Groep - renovatie aannemer Breda

Ruud Kortekaas

Gediplomeerd Meesterschilder

Na zijn Meesterschilder opleiding in Utrecht te hebben afgerond te hebben in 1978 is hij bij een puur burgerschildersbedrijf gaan werken in de uitvoering en management. In 1980 verhuisd naar Breda waar hij veel ervaring heeft opgedaan in het management bij een tweetal grote schilder en afwerkingsbedrijven. In 2013 heeft hij de kans gegrepen om Indaco Vastgoedonderhoud op te zetten en op 1 januari 2020 de naamwijziging doorgevoerd naar Indaco Groep.

“Hoe je mijn werkwijze het beste kunt omschrijven? Ik ben secuur en als het moet tot op de millimeter en beschik over brede productkennis. Ik kijk verder dan het etiket. Ik heb een enorme passie voor mijn vakgebied en bloei op wanneer ik mijn energie en kunde kan overdragen. Ik ben gedreven door kwaliteit en bij mij geldt altijd: “zeg wat je doet & doe wat je zegt”. Ik ben niet onder de indruk van een mooi etiket, maar meer van wat er in de pot zit en wat de bestanddelen zijn.