Skip to content

Bouwservice Breda gericht werken.

Onze bouwservice in Breda gaat van het bouwen van een nieuwbouwhuis, aanbouw of verbouw tot het renoveren van een badkamer. Wij helpen je graag met ieder project!

Aannemersbedrijf in Breda

Onder bouwservice verstaat Indaco Groep alles wat betrekking heeft tot het bouwen aan of voor huizen en gebouwen. Wij zien onszelf als een autogarage, maar dan voor gebouwen. Waarom? De diensten van Indaco Groep zijn allesomvattend. Indaco Groep bouwt, verbouwt en renoveert huizen en gebouwen.

 

Wat is bouwservice?

Een goede service staat voorop

Ben jij in bezit van een kavel waarop jij een complex, gebouw of huis wilt laten realiseren? Wij ontzorgen je graag met onze turnkey projecten. Op basis van jouw wensen en voorkeuren gaan wij aan de slag: van het maken van bouwtekeningen tot het regelen van vergunningen en de uiteindelijke bouw. Ook staan we graag voor je klaar voor het realiseren van een uitbouw, het bouwen van een garage of het aanleggen van bestrating. Het kan allemaal bij Indaco Groep.

Kunnen wij jou helpen?

Ben je op zoek naar een aannemersbedrijf in Breda? Indaco Groep helpt je graag met onze bouwservice in Breda en omgeving. Wil je een offerte aanvragen, meer informatie of heb je een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons eenvoudig telefonisch bereiken via +31 (0)76 201 53 90, via de mail op info@indacogroep.nl of vul het contactformulier in. Voor meer informatie over onze onderhoudswerkzaamheden, renovatie en schilderwerken kun je de volgende pagina bekijken: onderhoud, renovatie en schilderwerken.

bouwservice Breda - Indaco Groep
dakkapel laten plaatsen Breda
keukenrenovatie Breda
Indaco Breda
Indaco Groep - renovatie aannemer Breda