Skip to content

Bouwbedrijf Roosendaal

Indaco Groep is een bouwbedrijf nabij Roosendaal die jouw project volledig uit handen kan nemen. Je bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om nieuwbouw, renovaties en verbouwingen van jouw complex, gebouw of woning. Om wat voor project het ook gaat, Indaco Groep helpt je graag bij ieder project!

Aannemer Roosendaal

Je kunt bij Indaco Groep terecht voor het verbouwen van je keuken, badkamer of andere ruimte in je huis of om je droomhuis te realiseren in Roosendaal of omgeving. Indaco Groep is de aannemer voor jouw project. Wij ontzorgen je volledig en verzorgen je project van a tot z! Ook kunnen wij dienen als aanspreekpunt voor het managen van jouw project. Dus ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw project in Roosendaal? Kies dan voor Indaco Groep. Lees ons verhaal.

Bouw- en aannemersbedrijf nabij Roosendaal

Op zoek naar een bouwbedrijf of aannemersbedrijf nabij Roosendaal? Indaco Groep is het bedrijf dat je zoekt. Ben je in bezit van een kavel en wil je een complex, gebouw of huis realiseren op deze plek? Wij ontzorgen je graag met onze turnkey projecten. Op basis van jouw wensen en voorkeuren gaan wij aan de slag met het opstellen van de bouwtekeningen en het regelen van de vergunningen. Ook kun je naast nieuwbouw bij ons terecht als aannemer voor een uitbouw, aanbouw of renovatie van jouw huis, complex of gebouw in Roosendaal.   

Over Indaco Groep

Indaco Groep is een multifunctionele bouw en onderhoudsgroep en kan jouw project volledig uit handen nemen. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende disciplines en bieden op ieder bouwkundig terrein ontzorging. Ook anticiperen wij op eventuele risico’s, zijn we flexibel inzetbaar en denken we graag met je mee. Dankzij onze jarenlange ervaring en persoonlijke betrokkenheid kunnen wij jou ondersteunen bij ieder project. Dus ben je op zoek naar een aannemer voor jouw project in Roosendaal, Indaco Groep helpt je graag. Lees meer over onze bouwservice en over onze aannemer diensten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over ons of wil je een offerte aanvragen bij Indaco Groep? Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen via +31 (0)76 201 53 90, via de mail op info@indacogroep.nl of vul het contactformulier in. Indaco Groep is de aannemer voor jouw project in Roosendaal en omgeving.

bouwservice Breda - Indaco Groep
Aannemer Roosendaal
Aannemersbedrijf in Roosendaal
Aannemer in Roosendaal
Indaco Groep - renovatie aannemer Breda