Skip to content

Nieuw huis laten bouwen?

Wil je een volledig nieuw huis laten bouwen in Breda of omgeving? Indaco Groep is het bouwbedrijf wat je zoekt. Wij kunnen op jouw kavel een droomhuis bouwen. Dit kan een prefab woning zijn, maar ook een unieke woning die volledig is ontworpen aan de hand van jouw wensen. We nemen je mee door het gehele bouwproces, van de fundering tot het dak. Zo weet je waar je aan toe bent.

Voordelen en kosten huis laten bouwen

Wie wil er nu niet wonen in een huis wat volledig naar wens is gebouwd? Bij het laten bouwen van je eigen huis heb je de volledige controle over de indeling en uitstraling van je woning. Een huis wat helemaal aansluit bij jouw woonwensen en waar je nooit meer weg hoeft.

Er wordt al gauw gedacht dat het bouwen van een eigen huis onbetaalbare kosten met zich meebrengt en dat het kopen van een bestaand huis veel voordeliger is. In de praktijk is dit vaak niet waar. Natuurlijk is dit gedeeltelijk afhankelijk van de wensen die je hebt, zoals materialen en technieken. Ook de aanschafprijs van je kavel heeft hier natuurlijk invloed op.

Benieuwd naar onze tarieven voor nieuwbouw? Vraag vrijblijvend een offerte aan om een indicatie te krijgen voor de kosten jouw project.

Waarom kiezen voor Indaco Groep?

Indaco Groep is een betrouwbaar aannemersbedrijf uit Breda. Wij werken vooral regionaal, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Bij ons weet je waar je aan toe bent. Wij zijn transparant over de kosten van jouw verbouwing of onderhoudswerk en doen geen loze beloftes. Samen met jou kijken we naar het project en spreken we alles door. Op basis hiervan maken we een inschatting qua tijd en kosten. Desgewenst voorzien we je van onze adviezen of mening. En het belangrijkste: we gaan pas weg als alle werkzaamheden naar volle tevredenheid zijn uitgevoerd.

Gratis advies of offerte

Wil je advies over het laten bouwen van je eigen huis? Wij staan voor je klaar. Of je je nu enkel nog aan het oriënteren bent qua mogelijkheden of concreet op zoek bent naar een aannemer voor jouw bouwproject. Je kunt ons je vraag sturen via het contactformulier of telefonisch via 076 – 201 53 90. Wil je een offerte op maat? Deel dan zo veel mogelijk informatie over jouw project. Op basis hiervan kunnen we een gerichte offerte voor je maken.
bouwservice Breda - Indaco Groep
Renovatie aannemer Breda
het-bedrijf
Contact met Indaco Groep
Indaco Groep - renovatie aannemer Breda