Skip to content

Aanbouw Breda

Ben je op zoek naar hulp bij een aanbouw voor jouw huis of pand in Breda? Indaco Groep is de aannemer om dit voor jou te doen. Wij nemen het project volledig uit uw handen en verzorgen het van a tot z. Zo zorgen we ervoor dat alles soepel en volgens planning verloopt. Heb je dus hulp nodig bij jouw aanbouw? Bij Indaco Groep is jouw wens, onze verantwoordelijkheid.

Welke aanbouw past bij jou?

Bij het kiezen voor een aanbouw, moet er eerst een keuze gemaakt worden over welke type aanbouw. Er is namelijk keuze tussen een prefab of maatwerk.

Prefab aanbouw

Een prefab constructie houdt in dat dit in een werkplaats of fabriek gemaakt wordt. Het voordeel hiervan is dat jouw aanbouw op korte termijn geplaatst kan worden. Dat houdt ook in dat de aanbouw niet geheel naar jouw wensen aan te passen valt. Er zijn daarentegen wel meerdere soorten beschikbaar.

Maatwerk aanbouw

Indaco Groep helpt je ook graag bij het vervullen van al jouw voorkeuren en wensen in de vorm van een maatwerk aanbouw. Dit zal meer tijd in beslag nemen in tegenstelling tot een prefab aanbouw. Maar in een maatwerk aanbouw heb je jouw eigen unieke aanbouw, precies zoals je hem zelf ingedeeld wilt hebben.

Heb je een vergunning nodig?

In sommige gevallen is het nodig om een vergunning aan te vragen voordat er begonnen kan worden met de aanbouw voor jouw woning in Breda. Dit hangt bijvoorbeeld af van de positie van de aanbouw rond het huis. Indaco Groep heeft meerdere jaren ervaring hiermee en helpt jou ook graag met deze zaken.

Indaco Groep plaatst jouw aanbouw

Zeg je multifunctionele aannemer? Dan zeg je Indaco Groep. Met zorg en aandacht nemen wij jouw aanbouw project graag in handen. Dat is hoe wij kwaliteit leveren. Ondanks dat we gevestigd zijn in Breda, zijn we werkzaam door heel Nederland. Wil je meer weten over ons? Lees dan het verhaal van Indaco Groep.

Waarom kiezen anderen voor ons?

Indaco Groep heeft jarenlange ervaring, is een specialist in meerdere disciplines en vindt een persoonlijke betrokkenheid belangrijk. Verder zijn we ook een betrouwbare partner voor het uitvoeren van jouw project. Woorden die ons het beste omschrijven: professionaliteit, kwaliteit, snelheid, flexibiliteit, service en toegankelijkheid. Lees meer over onze bouwservice en aannemer projecten.

Wil je een aanbouw laten plaatsen?

Heb je een aanbouwproject en woonachtig in Breda? Indaco Groep is daarvoor de juiste aannemer. We helpen je graag met jouw aanbouw te realiseren. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bouw & renovatie in Breda

bouwservice Breda - Indaco Groep
Renovatie aannemer Breda
keukenrenovatie Breda
Contact met Indaco Groep
Indaco Groep - renovatie aannemer Breda