Skip to content

Bouwbedrijf in Breda en omgeving

Van het bouwen van een nieuwbouwcomplex tot het herschilderen van de galerij. Wij zijn jouw bouwbedrijf.

Verbouw en renovatie door vakmensen

Wordt jouw huis te klein? Wil je jouw pand een frisse opknapbeurt geven? Of een compleet nieuwe woning laten bouwen? Indaco Groep is een bouwbedrijf in Breda die je bij al deze wensen kan helpen. We werken met zorg en aandacht voor jouw project om jouw bouwdromen werkelijkheid te laten worden. Met meerdere specialisaties in huis kunnen wij veel verschillende bouwwerkzaamheden uitvoeren.

Indaco Groep is een allround bouwbedrijf met meerdere specialisaties. Zie ons als het manusje-van-alles. Dat betekent dat je ons voor veel verschillende werkzaamheden in kunt schakelen. Bouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Wil jij een beter beeld krijgen van de werkzaamheden die wij als aannemer in Breda en omgeving uitvoeren? Lees snel verder!

Aanbouw of dakkapel

Je woning uitbouwen is een goede manier om je huis
ruimtelijker te maken zonder te verhuizen. Denk aan een aanbouw waarmee je meer
woonoppervlak creëert of het plaatsen van een dakkapel, waardoor je boven net die
extra slaapkamer kunt maken. Bij Indaco Groep hebben we al veel verschillende
verbouwingen uitgevoerd. We denken met je mee om samen tot een geweldig
eindresultaat te komen.

Keukenrenovatie

De keuken is een plek in het huis die veel wordt
gebruikt. Belangrijk dus dat deze geheel naar je zin is. Bij een
keukenrenovatie blijft de indeling van je keuken grotendeels hetzelfde, maar
worden allerlei onderdelen vernieuwd.  Door
het vervangen van de deurtjes, kraan en het blad creëer je met weinig budget zo
een nieuwe keuken. Je kunt er ook voor kiezen je keuken volledig om te gooien. Wij maken jouw keukendromen waar.

Badkamerrenovatie

Met een badkamerrenovatie vervang je de verschillende onderdelen binnen je badkamer. Het zal je verbazen wat een nieuw badkamermeubel en nieuw sanitair doet met de uitstraling. Wil je het groter aanpakken? Dan vervang je ook de tegels of verander je de indeling. We zorgen ervoor dat jij voortaan met een lach de badkamer binnenkomt.

Gevelrenovatie

De gevel is het natuurlijk hetgeen wat het eerste opvalt bij het zien van je huis. Daarom wil je dat deze tiptop in orde is. Met een gevelrenovatie kunnen we beschadigde gevels weer terugbrengen in hun oude staat. We inventariseren vooraf welke werkzaamheden hier vereist zijn. Je komt bij ons niet voor verrassingen te staan.

Neem contact op met jouw aannemer in Breda

Je ziet het, onze verbouwwerkzaamheden reiken ver. We denken met je mee in elke situatie en komen met oplossingen waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht. Wil je weten wat wij als aannemersbedrijf in Breda voor jou kunnen betekenen? Samen komen we tot het mooiste resultaat. Bel ons op 

Ben je op zoek naar een aannemer renovatie, onderhoud en/of schilderwerk in Breda of omgeving? Indaco Groep is de aannemer die je zoekt! Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons eenvoudig telefonisch bereiken via +31 (0)76 201 53 90, via de mail op info@indacogroep.nl of vul het contactformulier in. Wij denken graag met je mee!