Skip to content

Bouwbedrijf in Breda

Van het bouwen van compleet nieuw huis tot het plaatsen van een dakkapel of het verbouwen van je keuken. Wij zijn het bouwbedrijf in Breda.

Verbouw en renovatie door een professional

Is jouw huis te klein? Wil je jouw pand een frisse opknapbeurt geven? Of een compleet nieuwe woning duurzaam laten bouwen? Indaco Groep is een bouwbedrijf in Breda die je bij al deze wensen kan helpen. We werken met zorg en aandacht voor jouw project om jouw bouwdromen werkelijkheid te laten worden. Met meerdere specialisaties in huis kunnen wij veel verschillende bouwwerkzaamheden uitvoeren.

Indaco Groep is een allround bouwbedrijf met meerdere specialisaties. Zie ons als het manusje-van-alles. Dat betekent dat je ons voor veel verschillende werkzaamheden in kunt schakelen. Bouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Wil jij een beter beeld krijgen van de werkzaamheden die wij als bouwbedrijf in Breda en omgeving uitvoeren? Lees snel verder!

Bouwbedrijf Breda

Bouwbedrijf Indaco Groep: wat kunnen wij?

Aanbouw of dakkapel laten plaatsen

Aanbouw of dakkapel​

Je woning uitbouwen is een goede manier om je huis ruimtelijker te maken zonder te verhuizen. Denk aan een aanbouw waarmee je meer woonoppervlak creëert of het plaatsen van een dakkapel, waardoor je boven net die extra slaapkamer kunt maken. Bij Indaco Groep hebben we al veel verschillende verbouwingen uitgevoerd. We denken met je mee om samen tot een geweldig eindresultaat te komen.

Keukenrenovatie

Keukenrenovatie​

De keuken is een plek in het huis die veel wordt gebruikt. Belangrijk dus dat deze geheel naar je zin is. Bij een keukenrenovatie blijft de indeling van je keuken grotendeels hetzelfde, maar worden allerlei onderdelen vernieuwd.  Door het vervangen van de deurtjes, kraan en het blad creëer je met weinig budget zo een nieuwe keuken. Je kunt er ook voor kiezen je keuken volledig om te gooien. Wij maken jouw keukendromen waar.

Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie

Met een badkamerrenovatie vervang je de verschillende onderdelen binnen je badkamer. Het zal je verbazen wat een nieuw badkamermeubel en nieuw sanitair doet met de uitstraling. Wil je het groter aanpakken? Dan vervang je ook de tegels of verander je de indeling. Als je meer ruimte nodig hebt voor bijvoorbeeld een ligbad, denken we met je mee. We zorgen ervoor dat jij voortaan met een lach je nieuwe badkamer binnenkomt.

Gevel renovatie

Gevelrenovatie

De gevel is het natuurlijk hetgeen wat het eerste opvalt bij het zien van je huis. Daarom wil je dat deze tiptop in orde is. Zeker bij oudere huizen waar niet altijd goed onderhoud is gepleegd, kan de staat van de gevel hard achteruit gaan. Met een gevelrenovatie kunnen we beschadigde gevels weer terugbrengen in hun oude staat. We inventariseren vooraf welke werkzaamheden hier vereist zijn. Je komt bij ons niet voor verrassingen te staan.

Experts in villabouw

Wil jij je droomhuis laten bouwen? Een schitterende vrijstaande woning met moderne kenmerken of een grote woonboerderij waarin karakter en design samenkomen? Ook voor villabouw in Breda e.o. kun je bij Indaco Groep terecht. Het laten bouwen van jouw droomhuis kan een lange tijd in beslag nemen. Wij doen er alles aan om dit bouwproces voor jou zo vlot mogelijk te laten verlopen. We voorzien je van bouwkundig advies in de ontwerpfase en zorgen voor een haalbare planning. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. En het belangrijkste: we leveren kwaliteit. We bouwen de villa die jij voor ogen hebt. Jouw woonwensen worden werkelijkheid. 

Neem contact op met jouw bouwbedrijf in Breda

Je ziet het, onze verbouwwerkzaamheden reiken ver. We denken met je mee in elke situatie en komen met oplossingen waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht. Wil je weten wat wij als bouwbedrijf in Breda voor jou kunnen betekenen? Samen komen we tot het mooiste resultaat. Bel ons op 

Ben je op zoek naar een bouwbedrijf voor renovatie, onderhoud en/of schilderwerk in Breda of omgeving? Indaco Groep is het bouwbedrijf die je zoekt! Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons eenvoudig telefonisch bereiken via +31 (0)76 201 53 90, via de mail op info@indacogroep.nl of vul het contactformulier in. Wij denken graag met je mee!