Skip to content

De aannemer voor
CLT bouw

Heb jij een CLT bouw project en ben je op zoek naar een aannemer? Dat is mooi! Indaco Groep helpt jou graag bij het renoveren van jouw woning. Wij nemen het project van a tot z uit handen en zorgen ervoor dat het project soepel verloopt. Indaco Groep is de aannemer voor jou! Voor zowel aanbouw als verbouwing. Jouw wens, onze verantwoordelijkheid.

Wat is CLT bouw?

CLT is een constructiemateriaal dat bestaat uit meerdere lagen massief hout, die haaks op elkaar zijn gelijmd. Het resultaat is een sterk, stabiel en veelzijdig materiaal dat kan worden gebruikt voor een breed scala aan bouwtoepassingen, van woningen en kantoorgebouwen tot scholen en openbare ruimtes. De meervoudige lagen hout zorgen voor uitzonderlijke sterkte, terwijl de milieuvriendelijkheid ervoor zorgt dat CLT een duurzaam alternatief is voor traditionele bouwmaterialen. Voor zowel aanbouw als verbouwing kunnen wij werken met CLT.

De voordelen van CLT bouw

Als je aan de slag wilt gaan met een aannemer die CLT bouw verzorgt, geniet je van de volgende voordelen:

  • CLT is afkomstig van duurzaam beheerde bossen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Bovendien heeft CLT een lage koolstofvoetafdruk vanwege de beperkte hoeveelheid energie die nodig is voor de productie en het transport
  • Het gebruik van CLT kan de bouwtijd aanzienlijk verkorten in vergelijking met traditionele bouwmethoden. De panelen zijn licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren, wat resulteert in een snellere constructie.
  • CLT kan worden gebruikt voor zowel structurele elementen als interieurafwerkingen. De flexibiliteit ervan maakt het mogelijk om complexe en innovatieve ontwerpen te realiseren.
  • Ondanks het gebruik van hout is CLT zeer brandbestendig. Dankzij de gelaagde structuur behoudt het zijn structurele integriteit en is het in staat om brand te weerstaan.

Dit is slechts een greep uit de voordelen van CLT bouw. Wij vertellen je er graag meer over. Neem gerust contact met ons op.

Indaco Groep, aannemer in de bouw

Indaco Groep is een multifunctionele aannemer, bouw- en onderhoudsgroep, die jouw CLT bouwproject volledig uit handen neemt en verzorgt. Bij Indaco Groep werken we met zorg en aandacht aan jouw project. Op die manier leveren wij kwaliteit, dus ook bij het bouwen van jouw woning. Ontdek het verhaal van Indaco Groep en hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Dankzij onze vele jaren ervaring en expertise in CLT, nemen we graag jouw project onder onze hoede. Indaco Groep staat ook bekend als een betrouwbare partner om projecten soepel te laten verlopen. We zijn vooral goed in professioneel werk, goede kwaliteit, snelle service, flexibiliteit en vriendelijkheid. Kijk gerust naar wat we te bieden hebben op het gebied van onze bouwservice.

Start hier jouw bouw project

Ben je op zoek naar een aannemer voor jouw CLT bouwproject? Indaco Groep neemt het project graag uit handen. Wij helpen je graag jouw droom te realiseren. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

bouwservice Breda - Indaco Groep
Renovatie aannemer Breda
keukenrenovatie Breda
Contact met Indaco Groep
Indaco Groep - renovatie aannemer Breda