Skip to content

Aannemer Breda

Ben je op zoek naar een aannemer voor jouw project in Breda die jou volledige project uit handen kan nemen? Dan ben je bij Indaco Groep aan het juiste adres. Om wat voor project het ook gaat nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud, wij helpen je graag bij ieder project. Wij nemen het project uit handen en brengen het tot een goed einde!

Aannemer in Breda

Heb jij een bouwproject in de omgeving van Breda en ben je op zoek naar een aannemer? Zoek dan niet verder. Indaco Groep is de partij die je zoekt. Heb je een kavel waarop je een complex, woning of ander gebouw wilt realiseren, dan doen wij dit graag met onze turnkey projecten. Vanuit jouw wensen en voorkeuren gaan wij aan de slag met het opstellen van bouwtekeningen, het aanvragen van de vergunningen en het managen van het project. Ook doen wij uitbouw, aanbouw, renovatie en onderhoudsprojecten in Breda.

Bouwbedrijf Breda

Wat doen we?

CLT

CLT bouw

CLT is een constructiemateriaal dat bestaat uit meerdere lagen massief hout, die haaks op elkaar zijn gelijmd. Het resultaat is een sterk, stabiel en veelzijdig materiaal dat kan worden gebruikt voor een breed scala aan bouwtoepassingen, van woningen en kantoorgebouwen tot scholen en openbare ruimtes.

HSB bouw

HSB bouw

HSB staat voor houtskeletbouw. Het is een constructiemethode waarbij een gebouw wordt opgetrokken met een skelet van houten balken en kolommen. Deze houten skeletstructuur vormt de ruggengraat van het gebouw en biedt ondersteuning aan wanden, vloeren en daken.

Woning verduurzamen

Woning verduurzamen

Het verduurzamen van je woning levert je vele voordelen op. Er zijn verschillende manieren om je huis te verduurzamen. Denk aan zonnepanelen, gasloze keukens en hybride pompen. Wat je ook wilt. Indaco Groep heeft de juiste ervaring op het gebied van verduurzaming en helpt je graag hierbij.

Aannemer in Breda voor jouw project

Als aannemer ondersteunt Indaco Groep bij het bouwen, verbouwen, renoveren en meer bij jouw woning, complex of ander gebouw. Wat voor project je ook hebt, Indaco Groep helpt je graag bij het realiseren van het gewenste resultaat. Wij kunnen je volledig ontzorgen door het project uit handen te nemen en te dienen als aanspreekpunt. Als betrouwbare aannemer helpen wij jou graag bij jouw project.

Meer weten over Indaco Groep? Lees ons verhaal.

Indaco Groep, multifunctionele bouw en onderhoudsgroep

Als multifunctionele bouw en onderhoudsgroep kunnen wij als aannemer jouw project volledig uit handen nemen en managen. Met een professionele discipline biedt Indaco Groep ontzorging op ieder bouwkundig terrein. Daarnaast anticiperen wij op eventuele risico’s, zijn we flexibel inzetbaar en denken we graag met je mee. Door onze persoonlijke betrokkenheid en onze jarenlange ervaring brengen wij jouw project tot een goed eind en het gewenste eindresultaat. Lees meer over onze aannemer diensten en bouwservice.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of wil je graag een offerte aanvragen? Je kunt dit eenvoudig doen door contact met ons op te nemen via +31 (0)76 201 53 90, via de mail op info@indacogroep.nl of vul het contactformulier in. Indaco Groep is de aannemer voor jouw project.

Aannemer in Breda

Voor onder andere de volgende projecten kun je bij Indaco Groep terecht:

bouwservice Breda - Indaco Groep
Indaco Groep Bavel
Aannemersbedrijf in Bavel
Bouwbedrijf in Bavel
Indaco Groep - renovatie aannemer Breda