Skip to content

Aannemer Terheijden

Op zoek naar een aannemer in Terheijden? Dan zit je goed bij Indaco Groep. Wij helpen je graag met je project, groot of klein. Van nieuwbouw tot renovatie, je kunt voor alles bij ons terecht. Indaco Groep heeft jarenlange ervaring en helpt jou graag jouw projecten te realiseren.

De aannemer nabij Terheijden

Indaco Groep is de meedenkende aannemer in de omgeving van Terheijden. Wij zijn een multifunctionele bouw en onderhoudsgroep. Daardoor kunnen wij jou hele project uit handen nemen. Niet alleen als aannemer en bouwbedrijf staat Indaco Groep voor je klaar. Wij verzorgen ook bestrating, schilderwerk, onderhoud en renovatie.

Bouwbedrijf Terheijden

Als je op zoek bent naar een bouwbedrijf in Terheijden ben je ook aan het goede adres bij Indaco Groep. Wij helpen je een woning of heel complex te realiseren. Ook voor het verbouwen van je badkamer of aanbouwen van een garage kun je terecht bij ons.   

Van A tot Z

Indaco Groep verzorgt jouw project van A tot Z. Van bouwtekeningen en vergunningen tot de uiteindelijke bouw. Ook kun je bij ons terecht voor onderhoud, renovatie en schilderwerk. Wij begeleiden jouw project van A tot Z. Op zoek naar een aannemer in Terheijden? Dan zit je bij Indaco Groep goed.

Neem contact op

Indaco Groep staat klaar voor jou. Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op via +31 (0)76 201 53 90, via de mail op info@indacogroep.nl of vul het contactformulier in.

bouwservice Breda - Indaco Groep
Indaco Groep Terheijden
Bouwbedrijf Terheijden
Aannemer Terheijden
Indaco Groep - renovatie aannemer Breda