Skip to content

Aannemer Rijen

Ben je op zoek naar een aannemer voor jouw project in Rijen. Dan ben je bij Indaco Groep aan het juiste adres! Indaco Groep is een aannemer nabij Rijen die jouw project volledig uit handen kan nemen. Het maakt niet uit hoe groot het project is. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovaties of juist verbouwingen van jouw complex, gebouw of woning. Indaco Groep helpt je graag bij ieder project! Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan als aannemer in Rijen? Stel gerust je vraag en kom in contact met ons.

Bouwbedrijf en aannemer nabij Rijen

Je kunt bij Indaco Groep terecht voor het verbouwen van je keuken, badkamer of andere ruimte in je huis of om je droomhuis te realiseren. Indaco Groep is jouw bouwbedrijf en aannemer voor jouw project in en rondom Rijen. Ontzorging staat bij ons centraal, vandaar dat we elke klus van A tot Z oppakken en opleveren. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Uiteraard zijn wij jouw direct aanspreekpunt voor het managen van jouw project.

Bouw- en aannemersbedrijf

Indaco Groep is het bouw- en aannemersbedrijf dat je zoekt. Ben je in bezit van een kavel en wil je een complex, gebouw of huis realiseren op deze plek? Wij ontzorgen je graag met onze turnkey projecten. Op basis van jouw wensen en voorkeuren gaan wij aan de slag met het opstellen van de bouwtekeningen en het regelen van de vergunningen. Ook kun je naast nieuwbouw bij ons terecht als aannemer voor een uitbouw, aanbouw of renovatie van jouw huis, complex of gebouw.   

Over Indaco Groep

Indaco Groep is een multifunctionele bouw en onderhoudsgroep en kan jouw project volledig uit handen nemen. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende disciplines en bieden op ieder bouwkundig terrein ontzorging. Ook anticiperen wij op eventuele risico’s, zijn we flexibel inzetbaar en denken we graag met je mee. Dankzij onze jarenlange ervaring en persoonlijke betrokkenheid kunnen wij jou ondersteunen bij ieder project.

Neem contact op

Wil je meer informatie over ons of wil je een offerte aanvragen bij Indaco Groep? Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen via +31 (0)76 201 53 90, via de mail op info@indacogroep.nl of vul het contactformulier in. Indaco Groep is de aannemer voor jouw project in Rijen.

bouwservice Breda - Indaco Groep
Aannemer Rijen
Indaco Groep Rijen
Bouwbedrijf Rijen
Indaco Groep - renovatie aannemer Breda