Skip to content

Aannemer Oosterhout

Ben je op zoek naar een aannemer voor jouw project in Oosterhout? Maak kennis met Indaco Groep. Van nieuwbouw tot renovatie en van woning tot complex, wij helpen je graag. Wij zorgen dat jouw project een succes wordt.

Aannemersbedrijf Oosterhout

Indaco Groep helpt jou graag, ongeacht de grootte van het project. Je kunt bij ons terecht voor het verbouwen van je badkamer, maar ook voor het aanbouwen van een garage. Indaco Groep anticipeert op eventuele risico’s, is flexibel en denkt graag met je mee. Wij hebben jarenlange ervaring en zetten die graag in om jouw project tot een succes te maken.

Bouwbedrijf Oosterhout

Ben je in het bezit van een waarop jij een huis, complex of ander gebouw wilt laten realiseren? Dan zoek je een bouwbedrijf in Oosterhout. Wij helpen je graag met dit project. Op basis van jouw voorkeuren gaan we aan de slag, van bouwtekeningen tot vergunningen en de bouw zelf. Je kunt ook bij ons terecht voor renovatie, aanbouw, uitbouw of het aanleggen van bestrating. Indaco Groep zorgt voor volledige ontzorging.

Voor iedere klus

Wij zijn een multifunctionele bouw en onderhoudsgroep. Daardoor kunnen wij jouw volledige project uit handen nemen. Zo kun je ook bij ons terecht voor onderhoud, renovatie en schilderwerk. Wij zijn in staat om meerdere specialisten aan te kunnen bieden om tot mooie projecten te komen. Hierdoor kunnen wij op ieder bouwkundig terrein ontzorging bieden. Wij denken mee, zijn flexibel én anticiperen op eventuele risico’s. Voor iedere klus zijn wij graag jouw partner!

Neem contact op

Indaco Groep staat klaar voor jou. Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op via +31 (0)76 201 53 90, via de mail op info@indacogroep.nl of vul het contactformulier in.

bouwservice Breda - Indaco Groep
Aannemer Oosterhout
Aannemer in Oosterhout
Aannemersbedrijf in Oosterhout
Indaco Groep - renovatie aannemer Breda