Skip to content

Aannemer in Dongen

Ben je op zoek naar een aannemer in Dongen en omgeving? Indaco Groep biedt professionele begeleiding voor jouw bouwproject. Onze diensten bestaan uit het bouwen van een aanbouw, verbouw of nieuwbouwhuis tot het renoveren van een badkamer. Wij pakken ieder project aan en werken met zorg en aandacht om de beste kwaliteit te leveren.

Bouwbedrijf in Dongen

De bouwservice van Indaco Groep bestaat uit het bouwen of verbouwen van huizen en gebouwen. De diensten van onze aannemer in Dongen worden uitgevoerd in de breedste zin. Indaco groep zet zich graag in als bouwbedrijf om jouw project in Dongen tot een succes te brengen. Wij nemen alle taken van a tot z uit handen. Dus ben je op zoek naar een aannemer in Dongen voor renovatie, onderhoud of schilderwerk? Indaco groep is de aannemer die je zoekt! Jouw wens is onze verantwoordelijkheid.

Zit je te denken aan een uitbouw? Ook dan staan de aannemers van Indaco Groep voor je klaar. Wij maken de bouwtekeningen, regelen de vergunningen en realiseren de uitbouw zoals jij die voor ogen hebt.

Indaco Groep

Wij van Indaco groep geven de beste kwaliteit aan jouw project. Indaco groep is een multifunctionele bouw en onderhoudsgroep, die ieder project uit handen neemt. Wij vormen het aanspreekpunt als aannemer voor de bouw, renovatie, restauratie en onderhoudswerkzaamheden van jouw huis. Ons kantoor is gevestigd in Breda, maar onze aannemers zijn werkzaam door heel Nederland. Wil je meer weten over ons bedrijf? Lees ons verhaal en neem contact met ons op.

Jarenlange ervaring, specialisatie in diverse disciplines en een persoonlijke betrokkenheid is wat ons karakteriseert. Daarnaast voeren wij onze werkzaamheden professioneel uit met kwaliteit, snelheid en flexibiliteit. 

Op zoek naar een aannemer in Dongen?

Ben je op zoek naar een aannemer of bouwbedrijf in Dongen? Indaco Groep is het bedrijf dat je zoekt. Wij zorgen ervoor dat jouw project alle aandacht en vakmanschap krijgt wat het verdient. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Je kan ons eenvoudig bereiken via de telefoon  +31 (0)76 201 53 90 en mail via info@indacogroep.nl of vul het contactformulier in. Wij denken graag met je mee!

bouwservice Breda - Indaco Groep
Aannemersbedrijf Dongen
Aannemer Dongen
aannemer
Indaco Groep - renovatie aannemer Breda