Skip to content

Aannemer Bergen op Zoom

Indaco Groep is de aannemer voor jouw project in Bergen op Zoom en omgeving. Indaco Groep bouwt, verbouwt en renoveert zowel huizen als andere gebouwen. Om wat voor project het ook gaat, wij helpen je graag.

Bouwbedrijf Bergen op Zoom

Wanneer je op zoek bent naar een bouwbedrijf in de omgeving van Bergen op Zoom, dan ben je bij Indaco Groep aan het juiste adres. Als je in bezit bent van een kavel waarop je een complex, huis of ander gebouw wilt realiseren ontzorgen wij je daar graag bij. Wij doen dit graag met onze turnkey projecten. Op basis van jouw wensen en voorkeuren gaan wij aan de slag met het maken van de bouwtekeningen en het regelen van de vergunningen. Naast nieuwbouw ben je bij ons ook aan het juiste adres voor uitbouw, aanbouw of renovatie van jouw complex, woning of gebouw in Bergen op Zoom.

Verbouwen, aanbouw of uitbouw

Indaco Groep kan als aannemer jouw ondersteunen bij het bouwen, verbouwen en uitbouwen van je woning in Bergen op Zoom of omgeving. Daarnaast doen wij ook onderhoud, renovatie en aanbouw. Dus wat je project ook is, wij helpen je graag. Wij ontzorgen je volledig door het project uit handen te nemen en als aanspreekt punt te dienen. Indaco Groep is de betrouwbare aannemer voor jouw project in Bergen op Zoom of omgeving. Meer weten over Indaco Groep? Lees ons verhaal.

Multifunctionele bouw en onderhoudsgroep

Met een professionele discipline biedt Indaco Groep ontzorging op ieder bouwkundig terrein. Als multifunctionele bouw en onderhoudsgroep kunnen wij jouw project volledig uit handen nemen en managen. Ook anticiperen wij op de eventuele risico’s, zijn we flexibel inzetbaar en denken we graag met je mee. Met onze jarenlange ervaring en persoonlijke betrokkenheid zorgen wij dat jouw project naar wens zal worden uitgevoerd. Wil je meer weten over onze bouwservice of over onze aannemer diensten? Lees dan snel meer.  

Aannemer nodig in Bergen op Zoom?

Ben je op zoek naar een betrouwbare aannemer voor jouw project in Bergen op Zoom of omgeving? Indaco Groep is de aannemer voor jouw project! Neem contact met ons opnemen via +31 (0)76 201 53 90, via de mail op info@indacogroep.nl of vul het contactformulier in. 

bouwservice Breda - Indaco Groep
Aannemersbedrijf in Bergen op Zoom
Bouwbedrijf Bergen op Zoom
Aannemer in Bergen op Zoom
Indaco Groep - renovatie aannemer Breda